Datavernietiging

Bij Teqser hechten we grote waarde aan het beschermen van jouw (bedrijfs)gegevens bij het verwerken van jouw oude IT-apparatuur. Daarom werken we met geavanceerde en gecertificeerde software voor het vernietigen van jouw data.

Veilige datavernietiging voor bedrijven dankzij Blancco© Software

Voor datavernietiging werken we met de geavanceerde technologie van Blancco software. Deze software is internationaal gecertificeerd en zorgt ervoor dat jouw data 100% veilig verwijderd wordt. Hierdoor kunnen we IT-apparatuur op een veilige manier klaarmaken voor hergebruik. Door gebruik te maken van deze software voldoet het proces van gegevensverwijdering aan de wettelijke eisen, waarmee je als bedrijf beschermd bent tegen juridische risico’s.

Teqser

Hoe werkt Blancco© Software?

De software van Blancco verwijdert data permanent. De gegevens die op een opslagapparaat aanwezig zijn, worden veilig en definitief overschreven met nullen en enen. De gegevens worden onherstelbaar gemaakt. Als na controle blijkt dat alle gegevens écht zijn overschreven, produceert de software volledig automatisch een certificaat om de datavernietiging te bevestigen. Het certificaat valt te herleiden tot het apparaat, is controleerbaar en fraudebestendig.

Teqser

Blancco© Software: flexibel en schaalbaar

De software van Blancco is toepasbaar op verschillende soorten hardware, van harde schijf en server tot smartphone. Daarnaast is de software flexibel en inzetbaar bij grote en kleinere projecten.

Datavernietiging op locatie

Het verwijderen van gegevens op datadragers doen we in de meeste gevallen op onze eigen locatie. Voor het transport van jouw IT-apparatuur werken we alleen samen met transportbedrijven die voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Heb jij de voorkeur voor datavernietiging op jouw eigen locatie? Dan is dit ook mogelijk. 

Teqser

 

Veilige dataverwijdering met Blancco?


Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

 

 

Zie ook