Hardware opkopen

Jouw IT-omgeving vernieuwen en daarbij maximale waarde halen uit jouw oude IT-apparatuur? Met de opkoop van zakelijke hardware geeft Teqser IT-apparatuur een tweede leven. Dit doen we door middel van refurbishment, verkoop en recycling.

Teqser

De ITAD-diensten van Teqser

Teqser is gespecialiseerd in het verwerken van gebruikte IT-hardware. Hierbij is een veilig logistiek proces en nauwkeurige datavernietiging belangrijk. Door te werken met geavanceerde software voor gegevensverwijdering en betrouwbare transportmethoden borgen we de veiligheid van jouw gegevens.

Opkoop oude IT-apparatuur

Wanneer IT-apparatuur niet meer voldoet aan jouw wensen en eisen is het tijd voor vernieuwing. Jouw gebruikte hardware verdient daarbij een tweede leven; wel zo duurzaam. Teqser regelt de opkoop van zakelijke hardware en de recycling ervan. Na opkoop bekijken we de technische specificaties, conditie en hergebruikspotentieel van jouw IT-apparatuur, waarna we de restwaarde bepalen.

Benieuwd wat jouw IT-apparatuur waard is?

Teqser

Herstel, refurbishment en verkoop

Teqser is expert in refurbishment. Na het wissen van alle oude data voeren onze technici reparaties, upgrades en her-configuraties uit om jouw oude IT-apparatuur weer verkoopbaar te maken. En die verkoop? Die regelen we via ons uitgebreide netwerk van vaste kopers en online verkoopkanalen. Zo optimaliseren we het rendement op jouw IT-investeringen.

Wat wij opkopen

Teqser verzorgt de opkoop van onder meer laptops, telefoons en tablets en overige hardware zoals hieronder vermeld. 

  • Laptops & Desktops
  • Monitors
  • Smartphones
  • Tablets
  • Netwerkhardware
  • Servers

Veilige ITAD-logistiek

Een succesvolle opkoop van jouw oude, gebruikte IT-apparatuur begint met een goed georganiseerd en veilig logistiek proces. Dankzij ons geavanceerde planningssysteem weten we op elk moment in het proces waar de opgekochte hardware zich bevindt. Voor het transport van jouw IT-apparatuur maken we gebruik van betrouwbare transportmethoden en werken we samen met transportbedrijven die voldoen aan strenge veiligheidsnormen en beschikken over speciale uitrusting voor het veilig vervoeren van jouw oude apparatuur.

ICT-donatie

Jouw oude IT-apparatuur recyclen en direct bijdragen aan het goede doel? Dan kan! Met de ICT-donatieservice van Teqser kun jij de opbrengst van jouw oude hardware doneren aan goede doelen en lokale initiatieven. Je leest er meer over in onze blog over ICT-donatie.

Teqser
Teqser

 

Wilt u snel weten wat uw afgeschreven IT-apparatuur nog waard is?


Vraag vrijblijvend een waardebepaling aan

 

 

 

 

Zie ook