IT Recycling

Teqser regelt de opkoop van IT-apparatuur die niet ouder is dan vijf jaar. Door middel van refurbishment en remanufacturing maken we deze hardware weer geschikt voor verkoop. Het kan voorkomen dat in een partij hardware enkele beschadigde of defecte exemplaren zitten. In dit geval zorgen onze gecertificeerde partners voor veilige recycling van het materiaal.

Teqser

Bijdragen aan de oplossing voor e-waste

Het is een wereldwijd probleem: e-waste. Onder e-waste, oftewel: elektronisch afval, vallen alle producten met een batterij, stekker of elektrisch snoer. Denk aan laptops, tablets, telefoons en computerschermen. Bij Teqser werken we graag mee aan de oplossing voor dit probleem, door oude hardware klaar te maken voor hergebruik. En is dit niet mogelijk? Dan zorgen onze partners dat hardware op een veilige manier gerecycled wordt.

Teqser

Gecertificeerde partner voor recycling

Wanneer oude IT-apparatuur niet geschikt blijkt voor hergebruik, zorgen onze partners ervoor dat dit op een veilige en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwerkt. Onze recyclepartners zijn alle WEEELABAX-gecertificeerd. WEEELABAX (Waste Electric and Electronic Equipment LABel of EXcellence) is een organisatie die vaststelt of een bedrijf voldoet aan de strenge normen voor het vervoeren, inzamelen, opslaan en verwerken van elektronisch afval. Wij hechten grote waarde aan deze certificering en werken dus alleen met partijen die deze certificering in hun bezit hebben.

 

Vragen over ICT Recycling?


Stuur ons vrijblijvend een email

 

 

 

Zie ook