Verkoop IT-apparatuur

Teqser levert refurbished IT-producten aan bedrijven in heel Nederland. Ons aanbod is van goede kwaliteit, betaalbaar en klaar voor gebruik.

teqser-recover-it-oplossingen-verkoop-refurbished-it

Verkoop refurbished IT-apparatuur

We bieden een breed assortiment aan gereviseerde IT-producten, waaronder laptops, desktops, servers en tablets. Refurbished IT-producten zijn voordeliger in aanschaf en zien eruit als nieuw. Met de keuze voor gereviseerde IT-apparaten draag je bij aan het verminderen van elektronisch afval en daarmee aan een beter milieu.

Refurbished IT-producten van Teqser

Je kunt bij ons terecht voor:
 

 • Refurbished IT in Grade A- en Grade B-conditie.
  (12 maanden garantie)

  Computers
  Laptops
   
 • Volledig Refurbished IT in Grade A+++ - als nieuw.
  (24 maanden garantie)

  Computers
  Laptops met het BSI Kitemark

Garantie op refurbished IT-producten

Onze gereviseerde IT-producten worden zorgvuldig gecontroleerd en getest en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Op al onze refurbished producten zit dan ook 12 maanden garantie, te verlengen naar 36 maanden. Mochten zich na aanschaf problemen voordoen, dan staat ons team klaar om te helpen. 

Teqser

Refurbished laptops met BSI Kitemark

Teqser verkoopt als enige bedrijf in Nederland refurbished laptops met BSI Kitemark. Met dit kwaliteitshandelsmerk weet je zeker dat jouw gereviseerde laptop van goede kwaliteit is. Refurbished laptops met BSI Kitemark hebben een lange levenscyclus, zien eruit als nieuw, hebben garanties tot wel drie jaar na aanschaf en zijn leverbaar in grote aantallen.

Verkoop nieuwe IT-apparatuur 

Naast refurbished IT-apparatuur kun je bij Teqser terecht voor nieuwe IT-producten. Zo kunnen we jou als klant helpen bij zowel het inruilen en recyclen van jouw oude IT-apparatuur als het aanschaffen van nieuwe hardware.

Teqser

 

 

Zoekt u Laptops, Computers of Tablets voor uw organisatie?


Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

 

 

 

Zie ook