Windows Deployment Services

Met Windows Deployment Services installeert Teqser (versneld) Windows over jouw bedrijfsnetwerk. Efficiënt, betrouwbaar en volledig op maat.

Implementatie van Windows-besturingssystemen

Met efficiënte implementaties en geautomatiseerde processen zorgt Teqser ervoor dat jouw Windows-besturingssystemen en software snel en probleemloos op meerdere apparaten worden geïmplementeerd. Dit doen we op onze eigen locatie, samen met onze IT-engineers. 

Teqser

De voordelen van Windows Deployment

Met de Windows Deployment Services van Teqser bespaar je tijd, verbeter je de efficiëntie en verlaag je de kosten. De voordelen op een rijtje:
 

 • Tijdsbesparing:
  Jouw medewerkers kunnen snel aan de slag met de nieuwe systemen.

 • Efficiënte implementaties:
  Onze geavanceerde tools en gestroomlijnde processen zorgen voor een snelle, probleemloze implementatie.

 • Betrouwbare prestaties:
  Alle systemen worden op dezelfde manier geconfigureerd, wat zorgt voor consistentie in de IT-omgeving en compatibiliteitsproblemen minimaliseert.

 • Kostenbesparing:
  Met de automatisering van het implementatieproces bespaar je op arbeidskosten en eventuele herstelkosten bij fouten.
Teqser

Veilig transport van jouw IT-apparatuur

Windows Deployment vindt altijd plaats op onze locatie. Voor het transport van jouw IT-apparatuur maken we gebruik van betrouwbare transportmethoden en werken we alleen samen met transportbedrijven die voldoen aan strenge veiligheidsnormen en beschikken over speciale uitrusting voor het veilig vervoeren van jouw oude apparatuur.

 

Meer informatie ontvangen over Windows Deployment's?


Stuur ons een email

 

 

 

Zie ook