Partners & Resellers

Bij Teqser werken we graag langdurig samen met onze klanten en resellers. Geen vluchtige contactmomenten, maar een partnerschap waarin we elkaar goed leren kennen. Zo kunnen we snel en efficiƫnt inspelen op jouw wensen en onze werkwijzen goed op elkaar afstemmen.

Voor bedrijven die hun IT-park up-to-date willen houden

Als partner van Teqser krijg je niet te maken met ingewikkelde contracten en verplichtingen. Een partnerschap groeit. Door langdurig en intensief met elkaar samen te werken leren we jou als klant kennen. Zo krijgen we een goed beeld van de wensen en behoeften binnen jouw bedrijf. Dit maakt het voor ons mogelijk om actief mee te denken over het up-to-date houden van jouw IT-park, wat daar voor nodig is en welke van onze oplossingen hier bij aansluiten.

Als partner van Teqser kun je rekenen op:

  • Eén adres voor alle ITAD-diensten
  • Een partner die meedenkt over het behouden van een hoogwaardig IT-park
  • Veilige datavernietiging
  • De beste refurbished en nieuwe IT-apparatuur
Teqser

Voor IT-dienstverleners

Als IT-dienstverlener samenwerken met Teqser heeft naast een praktische ook een strategische kant. Doordat jij als reseller van Teqser gebruik kunt maken van al onze ITAD-diensten, zet jij jezelf competitiever in de Nederlandse IT-markt. Doordat jij niet alleen betrokken bent bij de verkoop, maar ook bij de trade-in van oude, laptops, computers, tablets.

Je kunt al jouw klanten een restwaarde bieden voor hun oude IT-apparatuur. Deze kan uitbetaald worden of als korting worden verrekend bij de aanschaf van nieuwe laptops, computers, tablets. Tevens kan de restwaarde ook omgezet worden in een ict-donatie.

Teqser garandeert:

  • Veilig en volledige datavernietiging met Blancco, bevestigd met Certificaten.
  • Volledige hardware opkoop van zakelijk IT-apparatuur niet ouder dan 5 jaar
  • Goed geregeld transport, wij halen het op!
  • Korte lijnen, direct contact met ons team.
     

Samenwerking bespreken

‘’Een samenwerking met Teqser versterkt jouw positie aan de onderhandelingstafel, doordat je nu ook ITAD-diensten kunt aanbieden aan jouw eindklant.” - David Herouvim, eigenaar Teqser

Teqser

Levering refurbished én nieuwe hardware

Teqser is leverancier van zowel refurbished als nieuwe IT-producten. We voorzien onze partners in Europa dagelijks van refurbished, remanufactured en nieuwe laptops, tablets en computers. Er is altijd voorraad, minimaal 2.500 stuks, direct beschikbaar. Onze voorraad wordt dagelijks aangevuld, bestaat voornamelijk uit A-merken zoals HP, Dell, Lenovo en Microsoft en is van uitstekende kwaliteit.  

Teqser als leverancier

Meer weten over de voordelen van een partnerschap of de mogelijkheid om in aanmerking te komen als reseller van Teqser? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.
 

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.