Datadragers vernietigen

Vernietiging van datadragers voor bedrijven

Het vernietigen van oude en kapotte datadragers moet 100% veilig gebeuren. Bij Teqser snappen we dat. 

Datadragers laten vernietigen

Ieder bedrijf heeft vele datadragers in gebruik. Van harde schijf tot smartphone, ze zitten vol met allerhande bedrijfsgegevens. Wanneer datadragers verouderen of kapot gaan is het dan ook verstandig deze op correcte wijze te vernietigen. Teqser regelt het vernietigen van datadragers voor bedrijven in heel Nederland. 100% veilig en inclusief vernietigingscertificaat.
 

Teqser

Harde schijven vernietigen

Veel bedrijven bewaren hun oude harde schijven omdat ze bang zijn dat de opgeslagen data in verkeerde handen terecht komt. Niet nodig, want met onze harddisk shredder kunnen we jouw harde schijven volledig vernietigen. Na vernietiging met de shredder is de data op de harde schijf niet meer te achterhalen.

Overige datadragers vernietigen

Bedrijfsdata bevindt zich niet alleen op harde schijven, maar ook op datadragers als smartphones, tablets en laptops. Ook deze datadragers kunnen we vernietigen met behulp van onze harddisk shredder. 

Datadragers laten vernietigen inclusief vernietigingscertificaat

Na de vernietiging van jouw zakelijke datadragers ontvang je van ons een vernietigingscertificaat. Zo kun je – indien nodig – aantonen dat eventuele gevoelige bedrijfsinformatie 100% verwijderd is. 

Teqser – Een hart voor hergebruik

Bij Teqser geven we gebruikte hardware graag een tweede leven. Wel zo duurzaam! Het is een optie om jouw gebruikte datadragers niet te laten vernietigen in de shredder, maar ze te laten opkopen en reviseren. Met geavanceerde software verwijderen we alle data van de datadragers, waarna we ze klaarmaken voor hergebruik. 100% veilig!

Meer weten over datadragers vernietigen door Teqser?

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 2 dagen contact met je op.

 

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.