Over Teqser

Teqser: Innovatie in Circulaire IT

Bij Teqser zijn we vastberaden de toekomst van gebruikte IT-apparatuur opnieuw vorm te geven. Sinds onze oprichting in 2019 helpen we bedrijven om hun oude IT-apparatuur op een veilige, duurzame manier te recyclen en hergebruiken.

teqser-recover-it-ons-verhaal
”Sinds onze start hebben we meer dan 150.000 IT-apparaten een tweede leven gegeven en €3.000.000 aan restwaarde uitgekeerd aan onze partners. Dit bewijst ons engagement en expertise in de circulaire economie.”

Visie en Missie

Onze visie en missie zijn helder en ambitieus. Geïnspireerd door onze oprichter David, streven we naar een wereld waarin gebruikte IT-apparatuur een tweede kans krijgt. David’s fascinatie voor recycling en de circulaire economie leidde tot de oprichting van Teqser. “Wat voor de ene persoon overbodig is, kan voor een ander perfect van pas komen,” zegt David. “Ik zag mogelijkheden om het proces te verbeteren en innovatiever te maken.”

Onze missie is om bedrijven te ondersteunen bij het efficiënt en veilig inleveren van hun oude IT-apparatuur, zodat deze een nieuwe levenscyclus kan beginnen. We geloven sterk in de kracht van de circulaire economie, waar producten en reststoffen opnieuw waarde krijgen.

Dagelijkse Groei en Innovatie

Bij Teqser streven we naar voortdurende verbetering. Elke dag beginnen we met de vraag: “Waar zit onze 1% groei vandaag?” Deze benadering zorgt ervoor dat we constant blijven groeien en innoveren.

Duurzaamheid als Kernwaarde

Met de wereldbevolking die blijft groeien, worden grondstoffen steeds schaarser. Daarom is het essentieel om deze grondstoffen zo efficiënt mogelijk te (her)gebruiken. Teqser speelt hierin een cruciale rol door bedrijven te helpen bij het verlengen van de levenscyclus van hun IT-apparatuur, wat bijdraagt aan een duurzaam evenwicht tussen ecologie en economie.

Bij Teqser geloven we dat innovatie en duurzaamheid hand in hand gaan. We zetten ons dagelijks in om de wereld van refurbished hardware te transformeren en waarde te creëren voor zowel onze klanten als het milieu.

Ons bezoek adres

Onze oplossingen

TEQSER ITAD
Hardware opkoop

Opkoop van zakelijke hardware en het klaarmaken voor een tweede levenscyclus.

TEQSER ITAD
IT Recycling

Veilige en gecertificeerde recyling van beschadigde en defecte hardware.

TEQSER ITAD
Verkoop refurbished IT

Nieuwe en refurbished IT-producten voor bedrijven. Betaalbaar, klaar voor gebruik en met garantie.