Hardware opkoop

ICT Trade-in

Wilt u de IT-omgeving in uw bedrijf vernieuwen en daarbij ook een maximale waarde terugkrijgen voor uw oude IT-apparatuur? Neem dan snel contact op met de ITAD-specialisten van Teqser. Wij verzorgen het opkopen van gebruikte IT-apparatuur bij bedrijven om het een tweede leven te geven. Oude IT-apparatuur een tweede leven geven, doen we door middel van refurbishment, verkoop en recycling. U leest er hieronder meer over.

teqser hardware inkoop

Zorgeloos IT inruilen

Bij Teqser verwerken we gebruikte ICT-apparatuur en kopen we afgeschreven en overtollge IT-apparatuur op van bedrijven op. Veiligheid staat daarbij voorop, met een veilig logistiek proces en nauwkeurige datavernietiging.

Verwerken oud zakelijke van IT-apparatuur:
Wij nemen uw oude hardware over, zodat u ruimte en middelen vrijmaakt voor nieuwe technologie.

Veilig Transport:
Onze betrouwbare transport in eigen beheer zorgen ervoor dat uw apparaten veilig bij ons aankomen.

Gecertificeerde Datavernietiging:
Met Blancco software zorgen wij voor volledige vernietiging van uw oude data, zodat uw data altijd beschermd blijft.

Werkwijze teqser

Wat is ICT trade-in?

De Slimme Keuze voor Uw IT Apparatuur.

Trade-in verwijst naar het proces waarbij u uw gebruikte apparaten, zoals laptops en computers, inruilt bij een gespecialiseerd bedrijf. In ruil daarvoor ontvangt u de restwaarde of kunt u ervoor kiezen om deze restwaarde direct te investeren in de aankoop van nieuwe IT-apparatuur. Dit proces wordt ook wel IT Asset Disposal (ITAD) genoemd.

Door te kiezen voor trade-in, profiteert u van voordelen op het gebied van beveiliging, duurzaamheid en restwaarde, terwijl u bijdraagt aan een efficiënter gebruik van middelen en een vermindering van elektronisch afval.

Welke hardware kopen wij op?

Wij verzorgen de opkoop van onder andere laptops, smartphones, tablets en andere IT-hardware, zoals:

Laptops & desktops
Monitors
Smartphones
Tablets
Netwerkhardware
Servers

teqser-recover-it-oplossingen-windows-deployment
TEQSER ITAD

Herstel, refurbishment en remarketing

Na het wissen van alle oude data voeren onze technici reparaties, upgrades en her-configuraties uit om uw oude IT-apparatuur weer verkoopbaar te maken. En de verkoop? Die regelen we via ons uitgebreide netwerk van vaste kopers en online verkoopkanalen.

Zo optimaliseren we het rendement op uw IT-investeringen.

Opkoop van oude IT-apparatuur

Wanneer uw IT-apparatuur niet meer voldoet aan de wensen of eisen van uw bedrijf, is het waarschijnlijk de hoogste tijd voor het vernieuwen van de IT-hardware. Die gebruikte hardware verdient wat ons betreft een tweede leven; dat is wel zo duurzaam. Bent u dezelfde mening toegedaan? Neem contact met ons op. Dan regelen wij de opkoop van uw zakelijke hardware en de recycling hiervan.

Na de opkoop van uw oude IT-apparatuur bekijken we de technische specificaties, de conditie en het hergebruikpotentieel van de apparatuur, waarna we de restwaarde kunnen bepalen.

Teqser - Beeld-18

Veilige ITAD-logistiek

Een succesvolle opkoop van uw oude, gebruikte IT-apparatuur start bij Teqser met een goed georganiseerd en veilig logistiek proces. Dankzij ons geavanceerde planningssysteem weten we op elk moment in het proces waar de opgekochte IT-hardware van een bedrijf zich bevindt. Voor het transport van uw IT-apparatuur maken we gebruik van betrouwbare transportmethoden en werken we samen met transportbedrijven die voldoen aan strenge veiligheidsnormen en die beschikken over speciale uitrusting voor het veilig vervoeren van uw oude apparatuur.

Contact met Teqser

Hebt u vragen over de inkoop/opkoop van oude IT-hardware (ITAD) door Teqser? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via onderstaand contactformulier. U kunt ook bellen met 025 282 34 07 of mailen naar info@teqser.com.

Onze oplossingen

TEQSER ITAD

Datavernietiging

Of het nu gaat om laptops, computers of datacenterapparatuur, bescherm gevoelige gegevens op uw

TEQSER ITAD
IT Recycling

Veilige en gecertificeerde recyling van beschadigde en defecte hardware.

TEQSER ITAD
Verkoop refurbished IT

Nieuwe en refurbished IT-producten voor bedrijven. Betaalbaar, klaar voor gebruik en met garantie.