Datavernietiging

Veilige gegevensverwijdering dankzij Blancco© Software

Jouw bedrijfsdata veilig laten verwijderen bij het vervangen van gebruikte hardware. Bij Teqser weten we hoe belangrijk het beschermen van jouw data is. Met onze geavanceerde software zorgen we dat alle aanwezige gegevens 100% verwijderd worden.

Dataverwijdering met behulp van geavanceerde software

Bij Teqser verwijderen we jouw bedrijfsdata met Blancco software. Deze software zorgt ervoor dat jouw data 100% veilig verwijderd wordt. Door gebruik te maken van deze internationaal gecertificeerde software voldoet ons proces van gegevensverwijdering aan alle wettelijke eisen.
 

Teqser

Datavernietiging harde schijf of andere hardware

De software van Blancco is geschikt voor alle soorten hardware, of het nu gaat om data verwijderen van een harde schijf, laptop, smartphone of ander opslagapparaat. Dankzij het flexibele en schaalbare karakter van de software maakt het niet uit of het gaat om 1 of 100 stuks. Wanneer de hardware is ontdaan van aanwezige data is deze geschikt voor hergebruik. Zo geven we gebruikte IT-apparatuur een tweede leven.

Certificaat dataverwijdering

De software van Blancco verwijdert data permanent. Na de dataverwijdering controleert de software of alle gegevens écht zijn overschreven. Is dit het geval, dan produceert de software volledig automatisch een fraudebestendig certificaat om de datavernietiging te bevestigen.

Datavernietiging op locatie

Het verwijderen van gegevens op datadragers doen we in de meeste gevallen op onze eigen locatie. Om veilig transport van jouw zakelijke hardware te waarborgen maakt Teqser gebruik van betrouwbare transportmethoden en werken we samen met transportbedrijven die voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Indien gewenst verzorgen we de datavernietiging op jouw locatie onder toezicht van het eigen IT-personeel.

Vraag ons naar alle mogelijkheden voor datavernietiging

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 2 dagen contact met je op.
 

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.